marți, 4 februarie 2014

De ce rolete textile Sunna?

 De ce sa cumperi rolete textile de la noi?
http://www.sunna.ro/



Exista multe motive pentru a cumpara rolete textile de la noi - mai jos sunt doar cateva:


Gama - vindem doar rolete textile si incercam sa iti oferim cea mai larga gama de materiale si culori, pentru ca fiecare client sa gaseasca exact ce cauta. Doar concentrandu-ne pe rulouri textile reusim sa pastram o gama de materiale textile larga si in trenduri.

La comanda - rolete textile facute dupa masurile si specificatiile tale - nu vindem rolete textile gata facute.

Calitate - folosim componente si materiale de inalta calitate, la standarde ridicate, importate din UE..

Pret - vindem doar rolete textile, dar vindem multe rolete textile! De aceea ne permitem sa oferim raportul calitate-pret optim pentru tine.

Convenabil - incercam sa facem procesul de cumparare cat mai usor posibil pentru client. Un site usor de folosit (http://www.sunna.ro/), mostre de culori impartite pe tipuri de materiale, instructiuni usoare de masurat si instalat, suport telefonic si multe poze cu rolete textile pe site-ul nostru de facebook: https://www.facebook.com/rolete.sunna

Know-how - vindem doar rolete textile, deci stim totul despre ele. Suntem capabili sa iti raspundem la orice intrebari ai despre rolete textile si daca nu putem, sigur stim pe cineva care iti poate raspunde. :)

Siguranta si liniste - comanda, platile si informatiile personale sunt confidentiale si roletele textile au garantie cel putin 1 an de zile.

Te invitam sa accesezi site-ul nostru si sa ne scrii sugestiile tale in legatura cu site-ul si produsele noastre.

http://www.sunna.ro/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu