miercuri, 5 februarie 2014

Siguranta copiilor

Casa ta ar trebui sa fie un loc in care copii tai sa fie protejati si tu sa fii linistit, dar exista unele periocole la care nu ne gandim.
Lanturile si snururile jaluzelelor verticale, rulourilor textile, jaluzelelor orizontale, storurilor romane, perdelelor si nu numai pot fi un risc. Copii mici, mai ales cei sub varsta de 3 ani, pot sa se agate in aceste lanturi si sa se raneasca.

Atat in SUA, cat si in tarile din vestul Europei, siguranta copiilor este o prioritate nationala. In SUA un copil pe luna moare agatat intr-un lant de la jaluzele, in Irland 5 copii au decedat incepand cu anul 2005, iar in Marea Britanie comerciantii de jaluzele sunt obligati prin lege sa informeze clientii despre pericolele acestor produse.

La noi in tara preocuparea pentru siguranta nu este o prioritate la nivel legislativ. Dar, asta nu ne impiedica pe noi, ca parinti sa luam toate masurile necesare pentru a evita orice accident posibil.

Asta nu inseamna sa nu iti instalezi jaluzele, rulouri textile, etc, sa iti ridici toate perdelele in tavan sau sa stai cu ochii pe copil 24 de ore din 24.

Ce sa faci:

1. Muta patul, mobila si scaunele, pe care copilul se poate urca, cat mai departe de fereastra.
2. Nu lasa snururile si lanturile la indemana copiilor.
3. Snururile care formeaza o veriga jos sunt foarte periculoase. In primul rand acestea trebuie taiate cat de scurt posibil, iar apoi trebuie folosit un fixator de snur care sa il tina in tensiune:  http://www.sunna.ro/altele/kit-reparatii-rulouri-textile/sistem-fixare-lant-rulouri-textile
4. Unde nu este posibila scurtarea snurului sau prinderea lui cu un sistem de fixare, dupa fiecare utilizare innoada-l astfel incat copilul sa nu mai ajunga la el.


Urmand acesti pasi micutul tau o sa fie protejat!



Desi este un subiect sensibil, preferam sa ne informam clientii in legatura cu orice posibile accidente datorate produselor noastre si facem asta documentandu-ne in tarile in care experienta in acest domeniu este mult mai mare, iar legislatia a avut timp sa evalueze riscuri si sa previna accidente.

Mai jos este un articol din Marea Britanie, care este foarte trist, dar adevarat:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2115472/Coroner-warns-parents-dangers-window-blind-cords-toddler-child-accidentally-strangled-year.html


marți, 4 februarie 2014

Rolete textile Corporate cu logo imprimat

Rolete textile Corporate imprimate
www.sunna.ro

Cel mai bun mod de promovare in locurile unde este interzisa montarea siglelor, este cu rolete textile imprimate.
Pe roletele textile se poate imprima: logo-uri, poze, reclame, etc.

Pentru oferte de pret va rugam sa ne trimiteti un email : office@sunna.ro , in care sa specificati dimensiunile ruloului, dimensiunea care doriti sa fie imprimata si o poza cu ceea ce doriti sa fie imprimat.







De ce rolete textile Sunna?

 De ce sa cumperi rolete textile de la noi?
http://www.sunna.ro/



Exista multe motive pentru a cumpara rolete textile de la noi - mai jos sunt doar cateva:


Gama - vindem doar rolete textile si incercam sa iti oferim cea mai larga gama de materiale si culori, pentru ca fiecare client sa gaseasca exact ce cauta. Doar concentrandu-ne pe rulouri textile reusim sa pastram o gama de materiale textile larga si in trenduri.

La comanda - rolete textile facute dupa masurile si specificatiile tale - nu vindem rolete textile gata facute.

Calitate - folosim componente si materiale de inalta calitate, la standarde ridicate, importate din UE..

Pret - vindem doar rolete textile, dar vindem multe rolete textile! De aceea ne permitem sa oferim raportul calitate-pret optim pentru tine.

Convenabil - incercam sa facem procesul de cumparare cat mai usor posibil pentru client. Un site usor de folosit (http://www.sunna.ro/), mostre de culori impartite pe tipuri de materiale, instructiuni usoare de masurat si instalat, suport telefonic si multe poze cu rolete textile pe site-ul nostru de facebook: https://www.facebook.com/rolete.sunna

Know-how - vindem doar rolete textile, deci stim totul despre ele. Suntem capabili sa iti raspundem la orice intrebari ai despre rolete textile si daca nu putem, sigur stim pe cineva care iti poate raspunde. :)

Siguranta si liniste - comanda, platile si informatiile personale sunt confidentiale si roletele textile au garantie cel putin 1 an de zile.

Te invitam sa accesezi site-ul nostru si sa ne scrii sugestiile tale in legatura cu site-ul si produsele noastre.

http://www.sunna.ro/