marți, 19 august 2014

Cat costa roletele textile ?

Pretul roletelor textile este in functie de materialul ales si dimensiuni.

Roletele textile din marile magazine sunt mai ieftine decat roletele textile de la firme specializate.
Firmele specializate va ofera: rolete textile la comanda, pe dimensiunile exacte ale ferestrei dvs., materialele folosite sunt la un nivel calitativ mai inalt, deoarece vi se ofera garantie, atat pentru functionarea mecanismelor cat si pe decolorarea materialului.

Pentru un calcul de pret exact:
                    - sa masurati geamurile conform instructiunilor de aici: http://www.sunna.ro/cum-masori
                    - alege materialul si introdu dimeniunile: http://www.sunna.ro/


Cum se curata roletele textile


Se recomanda ca roletele textile sa fie curatate o data pe an, datorita faptului ca sunt tratate antistatic, asa ca nu retin praf. Curatarea roletelor textile este foarte simpla:  se coboara in pozitia cea mai de jos posibila si se aspira cu aspiratorul setat pe cea mai mica pozitie. Daca este necesar de o curatare mai intensa: roleta textila se scoate din capete, se aseaza pe o suparafat curata, se desfac de pe tub si se curata cu un prosop umezit. Daca sunt pete se poate folosi putin detergent, local.


De ce sa alegi rolete textile

De ce sunt roletele textile preferatele mele?

 Imi place ca ferestrele mele sa se vada in intregime, iar atunci cand roletele textile sunt ridicate, vad peisajul de afara, doarece ele dispar, asa cum nici perdelele, nici jaluzele romane nu o fac. Atunci cand sunt inchise roletele textile au o consistenta care le permite sa faca parte din design-ul camerei, fata de perdele, care nu se integreaza atat de bine. Totusi perdelele pot adauga un plus de grandoare casei.

Mai sus: roletele textile simple, intr-un ambient complet alb, devin parte integrata din arhitectura incaperii. Intr-o incapere cu geamuri de aceasi dimensiune, roletele textile se pot alinia exact, asta fiind pe placul celor care apreciaza precizia.

Ce cantitate de lumina blocheaza roletele textile?

Sunt foarte multe optiuni pentru materialul roletelor textile, de la transparent la opac, pentru a-ti oferi exact necesarul de lumina. Pentru living si bucatarie se pot monta rolete textile transparente, pentru a avea cat mai multa lumina, la dormitor se pot instala rolete textile opace, pentru a bloca lumina si caldura, iar la baie se poate folosi un material normal, care permite intrarea luminii, dar ofera intimitatea necesara.

Cu ce decor se potrivesc roletele textile?

In simplicitatea lor, roletele textile au un design neutru si se potrivesc cu orice stil decorativ, de la traditional la moern. Pot fi montate in mai multe feluri: pe geam, desupra geamultui, sau din tavan. Felul montajuluid depinde de fiecare situatie in parte. Cand roletele textile sunt montate pe geam, acesta iese in evidenta, cand sunt instalate deasupra geamului, ele mascheaza rama geamului, iar montate din tavan, fac incaperea sa para mai inalta.